Valokuituhankkeen urakka on alkanut

Ilmoitamme iloisin mielin että valokuituhankkeen urakka on alkanut tällä viikolla. Kuitua on jo aloitettu vetämään Vestrantiellä, ja työ etenee hyvää vauhtia.

Olemme aikataulullisesti hyvällä mallilla, ja arvio on edelleen että saamme urakan valmistettua vuodenvaihteessa. Alla kuva alkuviikon ensimmäisistä kuituvedoista.

Taitokaivu jatkaa siten kaivuu- ja auraustöitä, ja ovat yhteydessä kiinteistöihin urakan edetessä. 

Päivitämme tietoa kotisivuille kun projekti etenee, ja mikäli tulee kysyttävää vastaamme mielellään niihin. Valokuitutilaajille toimitetaan valokuituliittymäsopimukset sähköisesti allekirjoitettavaksi marraskuun aikana.

Mikäli ette vielä ole tilannut valokuitua, on edelleen mahdollista liittyä mukaan. Liittymishinta on 1500 € Vesiosuuskunnan jäsenille ja 2100 € muille, ja on voimassa lokakuun loppuun saakka.
Nyt jos koskaan kannattaa liittyä mukaan hankkeeseen!
Hakemuslomake löytyy täältä: Valokuituverkon-hakemus_VestranVOK_102020

Huomioikaa että hakemus tulee allekirjoittaa ja lähettää osoitteeseen suvi.runsten@ecochange.fi
Mikäli niin toivotte, voitte myös olla yhteydessä osoitteeseen vvok@sistonen.net ja pyytää sopimusta sähköisellä allekirjoituksella sähköpostiinne.

Muistutamme vielä että liittymismaksunne sisältää kaikki materiaalit ja laitteet, sekä valokuidun asentamisen kiinteistön ulkoseinälle saakka. Sisäkaapelin hitsaukset kuuluvat myös osuuskunnalle, mutta kaapelin läpivienti talon sisälle ja asennukset talon sisällä jäävät tilaajalle. Sisätyön kustannus perustuu tuntiveloitukseen ja riippuu mm. päätelaitteen halutusta sijainnista. Tuntihinta on 60 € / tunti +alv 24%, yhteensä 74,40 € (sis. alv). Minimiveloitus on 2 tuntia, siten 148,80 € (sis alv).

Valokuituliittymän kuukausimaksu on 20 € / kk.

Vesiosuuskunnan jäsenille kaikki maanrakennustyöt sisältyvät liittymismaksuun. Ei-jäsenille joudumme veloittamaan yli 100m aurauksesta tai muulla tavalla kuin auraamalla toteutetusta työstä erikseen.

Mukavaa syksyn jatkoa!

Ystävällisin terveisin,
Vestran Vesiosuuskunnan hallitus