Vesimittarit ja OmaVesi-palveluun kirjautuminen

Vesimittarit

Vesiosuuskunnan vesimittarit ovat liitetty Digitan OmaVesi-palveluun, jonka kautta jokainen kiinteistö voi seurata omaa kulutustaan verkkopalvelun kautta.

Huomio! Vesimittarissa tulee näkyä kulutus välittömästi kytkennän jälkeen, kun vesi on sen läpi alkanut kulkemaan. Jos mittari ei näytä mitään tai vain nollia, olethan yhteydessä asian tiimoilta piakkoin.

OmaVesi-palvelu

Osuuskunta tulee lähipäivinä aloittamaan tunnuksien lähetyksen kiinteistöille, osuuskunnan sähköpostitietojen perusteella. Mikäli toivot sähköpostiosoitteen muutosta, tai kirjautumistunnuksia ei ole sinulle tullut kolmen viikon sisällä mittarin asennuksesta, ole yhteydessä Jonathan Sistoseen: vvok(at)sistonen.net.

Uudet tunnukset saapuvat osoitteesta: no-reply@app.omavesi.fi (varmista myös ettei viesti ole mennyt roskasähköpostiin ennenkuin olet yhteydessä mikäli et ole saanut tunnuksia) Sähköpostissa on linkki kirjautumiseen, jolloin voit asettaa tilille oman salasanan.

Esimerkki sähköpostikutsusta ja kirjautumisesta:

Otsikko

Sähköposti avattuna

Huomioi että käyttäjätunnus on aina sähköpostiosoite.

Salasanan asetussivu

Palvelun etusivu

Raporttinäkymä

Hälytyssivu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *