Valokuituliittymän laskutus ja toteutus

Valokuituhankkeen suunnitelmat ovat siirtymässä viimeiseen vaiheeseen.
itse rakennustyö käynnistyy heti vesihuoltoprojektin päätettyään, näillä näkymillä syyskuussa 2020. 

Lähetämme jäsenhakemuksen tehneille lähipäivinä lasku liittymismaksusta. Liittymismaksu sisältää kaikki materiaalit ja laitteet, sekä valokuidun asentamisen kiinteistön ulkoseinälle saakka. Sisäkaapelin hitsaukset kuuluvat myös osuuskunnalle, mutta kaapelin läpivienti talon sisälle ja asennukset talon sisällä jäävät tilaajalle.

Sisätyön kustannus perustuu tuntiveloitukseen ja riippuu mm. päätelaitteen halutusta sijainnista. Tuntihinta on n. 60€/tunti/asentaja (+alv 24%). Kiinteistökohtaisesta työstä voi todennäköisesti saada kotitalousvähennystä.

Vesiosuuskunnan jäsenille kaikki maanrakennustyöt sisältyvät liittymismaksuun. Ei-jäsenille joudumme veloittamaan yli 100m aurauksesta tai muulla tavalla kuin auraamalla toteutetusta työstä erikseen.
Päivitämme tietoa tänne kun projekti etenee, ja mikäli tulee kysyttävää vastaamme mielellään. Tiedotuksia saapuu myös osoitteesta vvok (a) sistonen.net jatkossa, joten varmistathan ettei tiedote ole mennyt roskapostiin lisäämällä osoite ”luotetut lähettäjät”-listallesi.

Mukavaa kesän jatkoa toivottaa Vestran Vesiosuuskunta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *