Veden ja jäteveden laskutus alkaa elokuussa

Laskutamme veden ja jäteveden ensimmäisen kerran elokuun alussa. Laskutus perustuu tähän mennessä toteutuneen kulutukseen, ja tulee kaikille joiden mittarit ovat jo näkyvissä Digitan palvelussa.

Kesälomien takia on myös hiukan viiveitä mittareiden lisäyksessä palveluun, joten joillakin liittyjillä voi kestää kauemmin kuin kolme viikkoa asennuksen jälkeen, ennen kuin tunnukset tulevat ja mittarit näkyvät palvelussa. Mikäli ette saa laskua elokuun ensimmäisen viikon aikana, johtuu tämä silloin todennäköisesti siitä että mittari ei vielä löydy palvelusta.


Tämän ensimmäisen laskun jälkeen siirrymme kvartaalikohtaiseen laskutukseen, joka tarkoittaa että seuraava lasku tulee lokakuun alussa ja koskee aikajaksoa elo-syyskuu (tai mikäli mittari ei vielä näy palvelussa, kulutus tähän mennessä). Tämän jälkeen laskutus tapahtuu joka kolmas kuukausi kulutuksen mukaisesti.

Päivitämme tietoa kotisivuille kun projekti etenee, ja mikäli tulee kysyttävää vastaamme mielellään niihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *